Dan före doppare dan

Känner inte alls någon julkänsla i år.
För det första så har jag inte önskat mig någonting över huvudtaget. Eller jag har sagt till mamma typ 2 saker och det vet jag att jag kommer få , så hur roligt är det.
För det andra så är det bara en massa tråk. Man väntar och väntar och äter och äter, och sedan när man öppnat klapparna är det inge man ser fram emot längre, för då har man öppnat julklapparna som man visste att man skulle få , mkt mkt mkt roligare när man var liten och inte kunde sova kvällen innan jul fatt man längtade så mkt.
Aja, man kan ju inte vara liten för alltid. =)

Har ju som sagt varit sjuk nu några dagar i början av lovet. Inte så himla trevligt. Men nu är jag frisk, bara lite snorig och hostig. Men det går ju över.
Följde med mormor mina mostrar och mamma till kyrkan och kolla på nå julgrejs som sög. Tyckte jag iaf. Men jag är inte så mkt för kyrkan.

I morgon bär det av till viskan och farmor och farfar under dagen någongång, sedan äta och vänta på kusinerna och sedan öppna julklapparna. Får väl se om det är nått spännande. xD

Va till tandläkaren igår också =) Det  gick bra, inga hål eller så:D Träffade Emelie sötungen  det va nån vecka sedan nu som man träffa henne. Alltid trevligt. Lär väl träffas snart igen =)

Men nu ska jag kolla på 90210 :D
HÖRS / SOFIA :D

4 dagar kvar!!

Tiden bara rinner iväg och nu snart har ytterligare ett år gott ;O helt sjukt.
jullov har man ju fått också, och mamma och pappa är hemma igen.

Och självklart hinner det bara gå två dagar av jullovet och *POFF* halsont!! Yippiiiiieee , NOOOTT!!!
Hela dagen igår bestod av halsont och det sög när mamma och pappa kom hem. Trevligt att komma hem till en liten sjukling.
Åkte till farmor och farfar och åt eftersom vi va dit bjuden på middag, det va ju pappsens 50 års dag=D
träffade några släktingar och hade trevligt.
När vi väl kom hem igen, ville jag bara sova mig frisk. Men det går ju inte att sova när man både fryser och knappt kan svälja! Vakna samna vakna somna va det hela tiden.
Och in morse när jag vakna va det inte bra med min hals alls. HOST HOST HOST. Mådde skapligt på dagen iaf tills framåt två tiden när jag hamnade i soffan med tjocksockar och fullt påklädd + täcke. MYS! Låg där och "sov" eller iaf halvsov. Mådde verkligen inte bra alls. en ibumeting och en alvedon sedan va det full rulle på benen igen. Klädda granen och pyntade, gick sedan ut med hunden hela familjen. Men nu känner ja hur sjukan kommer tillbaka sakta men säkert.
Måste väl gå och sova snart så jag hinner bli frisk till julen.
Är inte nå direkt fan av julen men man måste ju vara trevlig och umgås.

GOD JUL!!
Sofia

Herre gud ;S

Ja endel människor verkar inte tänka alls ;S
Så jävla mkt snack nu om allting, och vad ska det vara för mening med att ljuga när man vet att sanningen alltid kommer fram någongång ändå! Och när det oftast är någon som blir ledsen.
Jaaa, sanningen kommer verkligen fram tillslut!!!!!


Merry X-mas - soon

som sagt, snart äre jul om cirkus, 10 dagar. Yipppiiiiie :D
käraste mor och far komme hem på fredag också, den 19 deecember, alltså pappas födelsedag.. Så denna vecka blir det till att städa och göra tjusigt och baka tårta. =D

I fredags när jag kom hem hade det ju snöat minst tre dm sedan jag va hemma sist. Så då blev det till att ta på sig täckbyxor och stostövlarna och gå ut och skotta. Men det blev så jävla varmt så jag gick in igen. Sedan kom farmor och farfar och hjälpte mig att skotta klart framsidan och altan så nu är man skapligt handikappad i både armar nacke och rygg Gick och mötte DeeDee som skulle hjälpa mig och bakade pepparkakor. Riktigt fina blev dom. Gjorde även två stycken stora hjärtan med glasyr som vi hängde i köksfönstret , riktigt tjusigt. =D
Sedan kom Gina och Martin och gjorde oss sällskap, vi kikade på
Idol :D Så drog DeeDee hem och Gina och Martin stannade ett tag med mig så jag inte skulle behöva vara ensamen xD
Åkte till Erika igår (lördag) och sov där, var barnvakt åt Linda.
Idag har jag inte gjort så mkt, varit med Erika och Robin och kollat på Grinchen. Nu ska jag väl sova så jag orkar kliva upp i morgon =D

Jag och Linn är så otroligt fantasifulla xD

Hörs/ Sofia

Hallå!!

Ja då vare December och mamma och pappa har åkt utomlands.
Har sovit hos Ann-Margret sedan i onsdags men ska hem till Fränsta idag efter skolan och skotta, förmodligen. Och Vattna blommorna =D Sedan blir det nog att jag äter lite god mat : ) Blir isf lite lasange...

Nu sitter jag på Datakunskapen och det suger apa!!
Ska väl göra nått kalkyl grejs men det är ju så fucking tråkigt.

Ikväll tar jag 18.09 tåget ifrån Fränsta och åker till Sundsvall igen. Ska till mina kära kusiner i helgen : ) Hoppas det blir trevligt. Förmodligen kan jag inte komma in på dator så ofta under de här två veckorna för ´jag lär inte vara hemma så ofta. Men ska försöka så fort jag kommer åt en dator. 

Fick iaf ett sms från mamma igårkväll där det stod att dom hade kommit fram till hotellet och att det va 29 grader och fin utsikt. Tur att dom har lite värme iaf..!!!!!!!!!!!!! =)

Vi hörs. / Sofia

RSS 2.0