Onsdag 15/10-08

Halva oktober har runnit iväg redan. Har flyttat upp på Metropol nu iveckan och det är riktigt skojigt. Det tror jag de flesta i klassen tycker. =)
I måndags fick man höra ett tråkigt besked, även om jag absolut inte har en blekaste aning om vem det är så är det ändå riktigt sorgligt för alla som kände honom. Vila i frid Tobias Arvola.

I måndags va det även 5 månader våran Kära Linus lämnade oss. Tänker på dig varje dag vännen.




Vi hörs // Sofia

Fredag 10/10-08

Idag hittade iaf jag ett fränt ordspråk som verkligen passade mig.

"
I dag hade jag inte tänkte göra någonting, men jag har inte hunnit med det heller"

Så jävla klockren!! HAHAAAA =D

Sitter här och lyssnar på musik idag.
Har även kollat på Grey's Anatomy, har en känsla av att det kommer att bli en sådan dag idag..
Myyyyyyyyyyyyyyyys med mig själv och jag.

Erika och Robin springer omkring och packar och grejar, de flyttar i morgon till TIMRÅ!!! =|)

Kanska ska ta lite om denna lilla vecka som gick väldigt fort.!

Måndag;
Jag gjorde inte mkt att denna dag. Skola Hem och SOVA!! Det är ungefär det ända som man hinner.

Tisdag;
Skola, har äntligen lärt mig helkroppsmassagen ;D Så nu blir till att massera. =) Efterskolan följde jag med Minya hem och satte in löshåret som hade kommit =D=D=D=D Det blev väldigt långt.. Haha. Kunde tyvärr inte kolla på kära TIMRÅ som bara förlorar hela tiden!!!! Jag och Linn har bestämt oss att om dom förlorar i morgon (lördag) ska vi stå och skratta åt dom xD

Onsdag;
LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG dag, åkte hem till Ann-Margret dit kom också Erika. kollade på tv och sov.

Torsdag;
Åkte med Ann-Margret hem till Fränsta efter skolan, så kom hem ungefär vid 12.30.. Kollade på mkt Grey's Anatomy och sedan hockey. DÄR TIMRÅ FÖRLORA IGEN!! Fjärde raka förlusten. ;S Gick och sov.

Fredag;
Tog fram min  digitalklocka och ställde i fönstret för att jag inte skulle försova mig, vilket va BRA. För jag försov mig verkligen inte!! HAHA. Bara varit på skolan och åkte hem sedan, har kollat på Grey's Anatomy =)



I helgen blire väl Timrå för hela slanten tror jag xD hehe.

Seeee Yaaa / Sofia


Söndag 5/10-08

Förstår inte hur fort tiden går egentligen.
Vafan, det är redan oktober, snart jul!! Helt sjukt.

Hade tänkte att berätta lite om min snabba vecka igen.

Måndag;
Data första timmen. Ingen Angelica på skolan idag, men det funkade ändå. Åkte hem och gjorde ingenting förmodligen.
Grattis till Minya denna dag förästen = )

Tisdag;
Tidig morgon, skolan och va riktigt hängig. Men inte hängigare än DeeDee iaf. hehe. Massage är verkligen skönt märkte jag idag också. Eller märkte gjorde jag väl för länge sedan. Men hallå!! DET ÄR SKÖNT.... Hade idrott sista timmen och det va nice tillsammans med Angiee.. = ) Fikade med Kikki och DeeDee. For till Timrå och sedan hockey. = )

Onsdag;
Första tanken va typ, första oktober REDAN!. Lång dag idag på skolan, men det funkade även det. Fick sluta en timme tidigare som tur var. = ) åkte tåg med Linkan, läste tidningen så jag missade stöde ;O När jag kom hem så bar det genast iväg till MInya med Emma. Där va även Kamilla. Vi blev bjuden på köttfärspaj och tårta MUMS.. :D

Torsdag;
Matteprov!! Tror det gick skapligt bra faktiskt.  Känns så. Hade bara en lektion sedan sprang jag och Angiee på stan för att hitta en snygg vas till syster som inflyttningspresent. Hittade en tillslut och sedan for jag hem. Väl hemma kollade jag på lite One Tree Hill och Grey's Anatomy. Nice. Sedan blev det hockey på Tv:n.

Fredag;
Va VÄLDIGT VÄLDIGT trött idag. Försov mig 2.5 timmar. så kom 1.5 halv timme försent till skolan. Men men xD
Hade två lektioner och sedan åkte jag och Kikki hem till Kikki, hennes pappa bjöd på pizza även fast vi skulle äta på Kina sedan. = ) Åkte in till stan vid 18.30. Åkte runt med en kompis till Kikki tills DeeDee Tim och Jimmy kom. Så käkade vi. Linn kom och vi gick till bion. Det blev Mirrors, och sjävlklart bytte jag med Jimmy så jag fick sitta ytterst så dum som jag är.. Åkte hem med 23.40 tåget.

Lördag;
Inte fick jag sova idag heller. Klev upp 08.40 och gjorde mig i ordning,. Åkte till Sundsvall/Laggarbeg och hälsade på = )
Blev hockey för mig och Linn och efter hamnade vi i timrå.Satt och snackade en sväng och sedan somnade vi..

Söndag;
Vaknade runt 11.40 tiden. Fikade gjorde oss i ordning och åkte till Birsta för att Linn skulle handla någonting till Sanna. Åkte hem och så kom farmor och farfar. Så blev det middag och tårta. Namnam. Sedan skjutsade farmor och farfar hem mig till Fränsta. = ) Och nu ska jag väl gå och sova tror jag.

Vi hörs / Sofia

RSS 2.0