yippppiiiiie

MIN DATOR FINNS ATT HÄMTA I SUNDSVALL och jag är överlycklig. =D Tyvärr kanske jag inte får den förns på onsdag men jag ska fasen få den IMORGON på nått vis :D Ahaaaaaaa!!

Har flummat en massa med DeeDee idag =) treeeevligt.

och jag har svårt att hålla min känslor istyr och blir därför väldigt arg, iaf idag!
men förhoppningsvis ordnar det sig : )





JAG SAKNAR OSKAR!!!!!!!!!!!

väntar

ja jag väntar hur mkt som helst på att min dator ska komma hem till mig igen -.- nu har den varit borta länge tycker jag. Mamma kollade förut och då hade dom faktiskt skickat den upp till Sundsvall igen, så förmodligen kommer den i veckan =)


igår när gina och martin kom så satt vi mest och pratade en massa roliga minnen , haha! Gina har ju sina stunder i livet som är skapligt roliga. T ex, när hon sov här en gång så drömde hon att hon tröck på musknappen, men det funkade inte, men hon tröck och tröck och blev förbannad varför det inte funkade, tillslut när hon vaknade och såg va det va hon tröck på (MIN HAND) så blev hon lite skenerad och förstog varför det inte funkade :D HAHA!
Det va bara en sak av många som hon har gjort mot mig, bland annat spottat i sömnen PÅ MIG!! inte så värst snällt, Hihiiiihhhhh!

nu sitter jag och lyssnar på Oskars spellista på spotify och det är inge bra just nu.

hejsvejs

somewhere over the rainbow

väntar och väntar på gina o martin...
undra om dom kommer snart.

hej å hå jag saknar min benny boo hihihihiiihihhhiiiiiii

trala la la laaaaaa

bara för att jag är så dålig på att uppdatera ;d.

va ledig i går och de va skööööööönt att få sova. Knepigt att säga så när man bara varit på skolan 3 dagar denna termin , men ändå =)
KÖRDE till Erika med mamma, åkte sedan in till Birsta och åt maaat. Köpte en tröja och nån smink grejimoj. haha! Åkte till Erika, pratade med pojken, åt muffins, KÖRDE hem, pratade med pojken igen =)


I MISS YOU BABEE!!!

skola skola skola

har gått tre dagar nu i skolan och det känns inte konstigt, utan jag är mer trött än jag trodde. Har sovit nån timme idag när jag kom hem.

Igår umgicks vi med ettorna och gjorde nån intervju med dom, gjorde nån planch och satte upp på väggen. Sluta kring halv 2, så jag åkte 10 över 2 tåget hem =) var ensam hemma hela kvällen och kollade på tv,  På smällen så grym film. Somnade vid halv 11.
Imorse klev jag upp tidigt, och tog halv 7 tåget med en hel hög med pojkar ;o sedan åkte jag med Thomas till Västermalm och prata med honom tills jag kunde gå in i salongen, läste på alla plancher och sedan började vi, hade endast en och halv timmes lektion så slutade halv 11. Åkte in till stan med Kikki och Martina, vi satt en sväng på Barista. Tog bussen hem med samma pojkar som jag åkte till skolan med . Sen somna ja när jag kom hem .

ÄR LEDIG I MORGON!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska ja äta mumma med mamma. Heeeejdå

en dag i skolan

och den va väldigt kort, typ 45 minuter sedan slutade vi (Y) jippie.
fick inte träffa någta ettor idag eftersom dom fick sluta när vi började, men i morgon blir det lite frukost med dem och resten av klassen. Jojo, that's life och jag är trött så det är inte riktigt klokt.

DeeDee, jag , Tim, Jimmy och Thomas tog oss en subway macka efter skolan och det va väldigt mumsigt =)


Why are we stranger when our love is strong

wiho

vad kulig det ska bli med skola i morgon, eller inte. Är verkligen inte suger på att börja! Men det kanske blir annat i morgon när man har börjat.
Idag jag har inte gjort så mkt, varit ute en sväng och gått. sedan bara vare hemma. Har äntligen läst klart tredje twilight boken, har tagit sin tid, men äntligen klar =)
nu kanske det är bra om man går och lägger sig så man är pigg i morgon, GODNATT

hemma

nu är jag hemma från lillagubben (oskar) efter hm ja typ 6 timmars resa där bland 2 timmars väntande på sundsvalls centralstation. tur man kunde prata med linn då iaf. kom hem klockan 19 ca. och erika och robin är här. trevligt trevligt.
och det har varit väldigt trevligt hos mannen i vännäs.
men nu ska jag vara social med familjen.
Heeeej

updatera mera

Haha, jag bör göra det ja. MEN jag orkar inte. 

Igår va jag och mamma till Erika på dagen, vi lämnade även in min jävla dator på lagning !!!!! (!!!!!) får väl se när de kommer igen.  Jag fick köra både dig och hem =) 

Imorse klev jag upp klockan halv 6 (?) för att ta halv 7 tåget till sundsvall och sedan fara vidare till Umeå med kustbussen. Träffade Oskar =) och han köpte mat på subway och sedan for vi till Vännäs. 
Nu sitter jag här vid Oskars dator medan han är på träning. Gustav (?) spelar tv spel här bredvid. har nördat Farmville ( på facebook) i nästan en timme nu HahaHaaaaahhhhh.. skit kuuuuuuuul.

men hej svejs

It's not fair

kollade på the notebook igår/natt, fy satan va sorglig den är. Kom inte ihåg att den va så sorglig sist jag kollade på den. Men den är iaf hur bra som helst.
ne är jag iaf ensam hemma med molle, mamma o pappa jobbar. Så får se vad som händer. Tänkte försöka läsa ut den där jädrans boken iaf, men får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. är sjukt trött!

vaknade i morse av att molle kom trippande in i mitt rum, han brukar aldrig komma in på mitt rum på morgonen men nu du. Söt han är ponken.

nu lyssnar jag iaf på P!nk - Please don't leave me

bilfärd

idag har jag åkt bil, åkt bil, åkt bil, åkt bil och åkt lite till bil.
Klev upp klockan 7, 8 kom Oskar och Eva och hämtade mig, sedan bar det iväg till Vännäs. Jag somnade innan Nedansjö och sov sedan typ hur långt som helst. Även lilla Oskar somnade bredvid mig ;d
cirkus klockan 12 kom vi fram till vännäs och då fick jag se Oskars lägenhet för första gången, faktiskt hemtrevligare än vad jag trodde. Fixade och grejade och åkte på affärn och handlade mat åt pojken, Eva gjorde lite mat åt oss och sedan skjutsade Eva o jag Oskar till hans träning också for vi hemöver. jag somnade efter ett tag men vaknade ungefär strax innan Övik och satt sedan och pratade med Eva om lite allt möjligt. Stannade i Härnösand på Shell och köpte korv för att mätta lilla magen. och sedan va vi hemma i Fränsta tillslut, skönt att komma hem men tråkigt att lämna grabben ensamen långt där uppe i ingenstans. får hoppas vi ses snart igen då =)

puss

hej

seg uppdatering

nu vare två dagar sedan jag skrev,
iaf så följde jag med pappa och farmor o plockade bär i fredags. Jag är inte speciellt skogsvan iaf, mina knän höll på att värka sönder + att min telefon stannade kvar på ett ställe och att molle försvann. Men båda två återfanns som tur va =) och farfar skar sig i fingre på röjsågen. När jag kom hem igen så duschade jag och tog de allmänt lugnt mest hela kvällen tills Oskar kom och vi satte oss och kolla på tv med mor o far.

I morse kom mamma o väckte mig halv 11 ungefär gick och gjorde mig i ordning, väckte oskar fika och skjutsade hem Oskar innan jag mamma o pappa for vidare till Selånger Marknad där vi mötte upp Erika, Robin, Linn o Sanna. Köpte 14 par strumpor för 100 kr. For hem till Linn o Sanna för att fira Linnsan som fyller 17 år den 17 augusti, Grattis i förskott =) Och nu har jag precis kommit hem till Fränsta och har fått köra mycket bil idag, både på dagen och på natten. Men nu ska jag snart sova.

Godnatt

"Borta bra men hemma bäst"

free fallin'

nu sitter jag och pratar med oskar i telefon och spelar christmas crunch på facebook. SKIT KUL!! det är som en drog...

igår låg jag i sängen hela dagen ochläste ljudet av ditt hjärta. sedan kom oskar.

Idag har jag och oskar spelat lite christmas crunch och varit upp på shell. sedan kom farmor o farfar och jag o pappa åt pizza.

=)

Onsdag

och allt är tråkigt. Har näst intill bara legat i sängen HELA dagen. försöker läsa ut Ljudet av ditt hjärta, men den verkar inte vilja ta slut någon gång.
det är så tråkigt väder ute så man vill inte göra någonting.
ska nog ta en liten varm dusch och bli lite pigg. klockan är ju iaf 16.00! haha.

tjohej!

someone like me

idag har ja och mamma varit på erikshjälpen en sväng och kollat, sedan gick vi hem till mormor och åkte senare på konsum. När vi kom hem så lagade mamma mat medan jag kollade klart på filmen jag tänkte se i går kväll men orkade inte, Raise your voice, den är jätte bra och jätte sorglig. Vi åt iaf fiskgratäng med dillsås och potatis. Sedan kom Anna-Maria och mamma gjorde slingor på henne. Glassbilen kom så vi köpte lite glass, sedan gick vi upp till Anna en sväng och sedan hem igen.
och det ha varit ett jävla pissväder idag...

men nu ska jag göra nått . Heeej


"Smärta är visdomens fader och kärleken dess moder "

citat

-"vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar!"

Mitt namn

Sofia
 Populäritet idag: Minskar trend ner
 Placering på namntoppen 2008: 50
 Namnsdag: 15 Maj
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 87513
 Antal män med namnet i Sverige: 1

Kvinnonamnet Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder "vishet". En variant är Sofie eller Sophie. Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. Det finns 87284 kvinnor som har förnamnet Sofia. Av dessa har 27785 namnet Sofia som tilltalsnamn/ förstanamn. Och så finns det 4298 kvinnor som har förnamnet Sophia . Av dessa har 2117 namnet Sophia som tilltalsnamn/ förstanamn. Namnet Sofia/Sophia blev år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn av Aftonbladets läsare. Namnsdag: 15 maj.


Källa: http://www.svenskanamn.se

hejåhå

jag vet aldrig vad jag ska skriva här xD men jag försöker!
Har äntligen fått se High School Musical 3, ettan är ändå bäst.
tror jag ska se ettan nu =)
men nu är jag trött och tänker slappa
Heejsvejs

Kram

sol

idag skiner solen, men det är förstårs moln också. skönt när det är varmt men inte för varmt.
kollade klart på Eagle Eye igår som jag sa och åt kroketter och korv. Sedan kom oskar och gjorde mig sällskap så att jag inte skulle vara så ensam hela kvällen. Kollade på sommarkrysset och sedan kom Jesper och gjorde oss sällskap. Dom kollade på Snuten i Hollywood 2 på tvn och jag gjorde någonting annat ;s
Sedan kollade på på Förtrollad som jag valde haha!

Jag har inte sovit nått alls typ inatt. men vaknade iaf klockan 10 och skjutsade hem oskar vid 11, skulle på match så nu sitter jag här och väntar på att mamma o pappa ska komma hem.
men nu ska jag gå ut i solen. heeeejdå

kram

heeeeeeej

trodde de va fint väder när jag vaknade förut. Men det va molnigt -.- sedan började det att soö regna i typ 20 minuter och nu äre bara molnigt igen.  tråkigt väder de har varit i sommar!
Typ från och med nu blir jag ensam hemma. Mamma o pappa ska åka och hälsa på Tony o Ewa i deras stuga, Så jag och Molle blir ensam hemma. ska ta en bra bok som t ex Ljudet av ditt hjärta och sätta mig och läsa i nått mysigt hörn. Sedan se klart Eagle Eye som jag täntke se igår.

Some say the world will end in fire,
some say in ice.
From what I''ve tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice

I see your face, it's hunting me

Har varit trött idag, tror inte det är så ovanligt från min sida faktiskt. heheheheee! kanske bör vända tillbaka dygnet igen så jag kommer upp när skolan börjar. Men när jag tänker att jag ska vända tillbaka tiden och kliva upp typ 9, så tänker jag alltid, Vad ska jag göra? Det finns ingenting att göra? Jag kan lika gärna sova och bla bla bla. Men tänker helt enkelt på fel sätt. Kanska ska testa nån gång iaf, bara för att känna mig duktig iaf. =)

va upp på shell förut och tänkte köpa någonting gott, men vafan, ingenting är gott längre. Lösgodis är så sliskit så dit går inte ens tanken, blev en cola och marabou choklad, den med luftbublor. slog på en film men såg inte klar. Åkte en sväng till Oskar och gav honom en Trocadero som han tjatat om och såg en film, Austrailia (?) eller va den heter . Faktiskt hur bra som helst. Hade jag inte trott. Synd att den va så lång, nästan tre timmar.

Men nu ska jag läsa en bok och sova =)

Kram

en helt ny värld

såg Nära & Kära i går, DEN VA SKIT BRA, lånade den av Emma =) det är en film med Bryan Greenberg som är med i One Tree Hill där han spelar Jake som Peyton är kär i.

Bilder

Nu kommer lite bilder från dagen på Frösö Zoo


Kaninisar =)


Tigrar =)


Dingos


Påfågel xD


Alpackor eller vad det heter, lägg märke till bäbisen =)


skit söt apa =)


Åsna =)

Sedan var det en massa andra djur också, men orka inte lägga in alla, bland annat zebror olika sorters apor, sengångare, krokodiler, getter, antiloper (?) , hjortar med mera.

Kram



händelserik dag

som ni kanske märkte så skrev jag inte något i går kväll, kom hem och va så trött så jag bara sov på en gång. Följde med Jesper till Ljunga på fotboll. Blev förlust för ljunga och de va ju lite tråkigt. Kom hem klockan 1 ungefär, satt hemma i Oskars kök och pratade med hans familj och åt godis haha!

Imorse klev jag/vi upp klockan kvart i 8. Erika, Robin, mamma, pappa o jag skulle åka till Frösö Zoo och kika. Kom dit vid 11 kanske. Så söta djur. Ska försöka få upp nå bilder sedan. Fick inte så bra kort men ska försöka iaf. Efter det åkte vi till Max i Östersund och åt. For på nå loppis aktit och kikade, jag köpte 3 stycken Danielle Steel böcker för 30 kronor. De tyckte jag va bra =) vi stannade och tankade i Borgsjö och for sedan till Slöjdmuseet och kolla på nå skit fräna skulpturer. Hur fränt som helst va det. =)
Nu är vi hemma i Fränsta och har precis ätit vofflor och alla är typ hur trött som helst. Och jag tänker gå ut och vara social med de andra : )


Kraam

tjollahopp

Nu har jag kommit hem ifrån vårdscentralen, har tagit en spruta. Skiit ont gjorde de! 

Fult iaf när mamma skulle in och väcka mig, så hade jag nyss klivit upp och skulle öppna dörren men de gick inte för mamma stog där och skulle öppna den samtidigt. haha.

Jag ha dammsugit idag, samtidigt som mamma duschade molle =) nu är han ren och jag ska gosas med honom hela dagen ;D


Ikväll kommer syrran och Robin hem, och imorn blir det Frösö Zoo tror jag, =) Skoooooj haha!!

Hejdå

bla bla bla

är så jävla trött nu , har kollat på Allsång på Skansen nyss och jag höll på att somna. funderar starkt på att lägga mig och sova.
idag har jag inte gjort så mkt alls. bara vare hemma. skjutsade erik till hans träning och mamma har klippt molle. =) SÖT HAN ÄR NU!! Ska lägga in nån gammal för och efterbild tror jag sedan förra gången vi klippte honom. Har övningskört med pappa en sväng också.

tror jag ska se den där Dark Water fiilmen som jag låna av minya och sedan sova. Lånade två filmer utav emma o janne också, menjag hinner se de också =)

Hejsvejs Godnatt!



Före


Efter

hallådär

idag kom syrran hit =) trevligt. har mest inte gjort någonting idag, spelade lite yatzy och suttit ute i solen. tittat på en äcklig spindel som har byggt bo ute.  Men nu ska jag gå och vara social,
Heeejsvejs
Kraam

And everytime I see you in my dreams...

jaa drömmande kan man kalla min dag, haft on i den där skallen hela dagen och jag har inte orkat tänkt någonting. mamma frågade nått på ica förut och jag kände att jag verkligen inte orkade tänka på vad de nu va hon frågade. Och upp på den där huvudvärken började jag må illa, (det började redan när jag vakna) sjukt jobbigt.

Ja mamma och pappa kom aldrig hem så jag frågade vart dom hade tagit vägen, hade förmodligen drömmt att de gick ut och gick, men så va inte fallet. De hade åkt till Anders o Katrine och jag for dit för att hälsa på de nyblivna mormor o morfarn. och Julia hade badat hela dagen så jag lurade henne att man tappade huden om man badade för länge (som tobbe sa till eva i adam o eva) hihi! Vi kollade på nån film Zissi ? eller nått liknande Åt pommes frites o korv och for sedan till Oskar. Pratade lite med Eva och kikade på tv med Bertil och sedan kollade jag och oskar på 17 Again och Hur man blir av med en kille på 10 dagar braiga filmer =)

Men nu tänkte jag att jag kanske ska ta och sova lite.
och vi hörs i morgon =)
Hejsvejs
kram

seg dag

är hur trött som helst idag, vet inte varför. men känner inte för att kliva upp ur sängen. har kollat klart på kalle blomkvist nu, det går inte att se klart på kvällen när man helst bara vill sova, resultatet blir alltid att man somnar.

Det fanns chokladbollar kvar sedan i fredags, trodde att mamma och pappa hade bjudit bort allehopa men de fanns flera stycken kvar till mig =) haha.

Inte vet jag vart min mor o far är heller. de dyker nog upp snart.
Kan ju gå och duscha så länge och sedan hitta på någonting att göra =)



HEJDÅ KRAAAAAAAM

ny design

på bloggen nu som emma har hjälpit mig med =) tack så mkt sötnos. har precis kommit hem därifrån nu och är hur trött som helst. mamma väckte mig klockan 13.00 imorse på ett ungefär , och då for vi till Stöde på marknaden där.. Sedan for vi och hälsade på hos farmor och farfar där faster B.P och Solveig va med min kära tremännig Jerry : ) fikade lite och sedan kom vi på att vi skulle fara på bilbingo, men ingen vinst för någon av oss. Inte ens FARMOR vann, som pappa sa hela tiden.  bingon slutade ungefär 20.00 och då for vi hem och grillade hamburgare hos oss och jag tog cykeln upp till emma och hälsade på. och nu är jag hemma igen och tänker göra kväll ringa Minya om hon är vaken och se en film om jag orkar. Vilken film det blir är ännu oklart. Men förmodligen Kalle Blomkvist som ja inte såg klart nån gång. =)
 Godnatt

Kraaaaam

04:56

står klockan på nu och jag har precis kommit hem ifrån Östersund. Kikade runt lite där med henke och tittade på en massa människor som var allt annat än nykter (Storsjö Yran) träffade nån klasskompis till henke och hans kompisar och åkte runt med dem också. trevligt med nytt folk. Åt lite McDonalds och lekte bilkurragömma. Självklart va jag och henke bäst på att gömma oss.

och ja, chokladbollarna som jag och erik gjorde va super goda...

Men ska sova nu, godnatt =)

RSS 2.0