Söndag 28/9-08

Grattis till min moster Ann-Margret som fyller år idag!!
Och grattis till Minya som fyller år i morgon!!

Börjar med...

Måndag;
Skolan, och är jätte förskyld. Mådde verkligen bajs denna dag. Men jag skulle ju på hockey med Linn och Emelie så det va ju ett måste att åka på skolan. Hade även smittat om Kikki så hon nu va förskyld igen.

Tisdag;
Försov mig lite idag. Men jag hann iaf med tåget. Var jätte trött efter hockeyn, men jag fick skylla mig själv.
Åkte hem tidigare från skolan för jag inte mådde nå bra. Och när jag kom hem så hade syster bakat bullar. MUMS!!

Onsdag;
Låååååång dag på skolan. Slutade runt halv 5 någon gång. Tog 17.17 bussen hem till farmor och farfar där Erika var. Fick mackor och o'boy där. Alltid lika gott =) Åkte hem och kollade på Idol och sedan sov jag.

Torsdag;
Onödigt kort dag, en lektion. Men åkte upp ändå. Var en sväng med Martina efter skolan innan min buss gick. Vi åt lunch på McDonalds. När jag kom hem så kollade jag på film och så lagade jag lite mat. Kollade på hockey på tv:n och Timrå förlorade. Snackade med Linn i telefonen en sväng också..

Fredag;
Min förskyldning blir bättre och en bra dag på skolan. Efter tog jag bussen med Sofia A och Sofia B till Sörberge där jag klev av för att gå och hälsa på Emelie. Vi satt och snackade så mycket att bi inte märkte att klockan hann bli 18.00 och mer innan vi kom på att vi kanske skulle äta någonting. Det blev hamburgare. Sedan kom Linn och hämtade mig och vi for till Lise där Sofie och Mikaela var, Johanna kom samtidigt som oss. I väntan på att Rebecka och Linn S skulle komma så öppnades det packet. När dom kom så blev det tårta och marängswisch eller hur det stavas. Självklart så kunde inte jag äta tårtan eftersom det va kiwi på den. Vi spelade pratmakarna och pratade.

Lördag;
Pip pip pip pip, lät klockan för sista gången kl halv 10. Linn och jag kravlade oss upp och fikade och gjorde oss i ordning och 11 åkte vi in till Stan och köpte Subwaymacka. Gott!! Gick och kollade lite på stan och gick upp till tågstation. Åkte ett norskt tåg till Fränsta och gick hem till mig.. Kollade på hockey, Timrå vann mot Linköping med 5-4 och Anton Axelsson gjorde 1-1 målet =) Vi kollade på lite serier och snackade tills vi somna.

Söndag;
Trög dag, vaknade pga att Linn fick sms. Så vi klev upp och grejade på. 18.09 tog Linn tåget hem till Sundsvall/Timrå, så nu är jag ensam igen. Har nyss duschat ungefär. Har gjort klart svenska uppgiften och tror jag ska se ett avsnitt at Grey's Anatomy.!

Vi hörs / Sofia

Söndag 21/9-08

Har blivit förskyld.. Jäkligt jobbigt med allt snor som förstör luktsinnet.............................

Har inte skrivit någonting på jätte länge igen. Har aldrig tid.
Gör som sist och gör en liten sammanfattning av veckan.

Måndag;
Fick skjuts av mamma till skolan för att hon ändå skulle till Sundvall, hade även kortknäppniing och självklart såg man ut som en rynkig gammal tant!!

Tisdag;
Gjorde inte så mkt idag, på hantverkstekninken fick vi lära oss sätesmuskel massage (rumpan) , det va ju riktigt skoj.. Hehe. Har även börjat snacka med söt igen.

Onsdag;
Skola skola skola. Lång dag ända till 16.30, som tur är sover man ju hos Moster Ann-Margret dessa dagar. Så vi kollade på lite tv och så.

Torsdag;
Hade friluftsdag idag vid sidsjön, riktigt roligt faktiskt. Fick skjuts av Kikkis farfar dit och när vi kom dit så fick vi paddla kanot. Kallt va det, men skoj, vi fuskade även lite grann. Sedan skulle vi gå upp för skidbacken och det va riktigt riktigt jobbigt kan jag säga. Självklart blev man ju på dåligt humör som lade sig ganska snabbt som tur är. När vi kom upp så skulle vi koka varm choklad som smakade som fan själv. Sedan vidare till sjuksköterskorna som dom kallades och fick göra nå vrål grej. Stabilt sidoläge eller vad det heter. Sedan var det en liten tipsslinga ner igen, och då började det självklart småregna.
Sedan ringde jag till Ove som skjutsade Kikki hem till sig och mig till Timrå. Hockey dags och Timrå vann såklart mot HV 71 med 6-5. Sov hos faster och kusinerna denna natt.

Fredag;
Lugn dag, riktigt slapp med film på engelskan. Åkte hem och duschade och så och tog 18.09 tåget tillbaka till Sundsvall för att förlja med Kikki hem till Holm. Fick sällskap på tåget av Jimmy Savander. Kom fram och där väntade Kikki, Sebben, Moe och Anton och vi åkte till Sodalen till Moe. Riktigt skoj , sedan cyklade jag och Kikki hem till Sebben och väntade på dom. Sen for vi hem till Kikki och sov för jag hade världens halsonta.

Lördag;
Vaknade vid 08.00 för jag skulle med bussen vid 09.00. Men det visade sig att det inte gick någon buss och fick lifta med Alexander, nån som Kikki brukar jobba för. For till Gina och hälsade på, riktigt hängig va jag med min hals och snuvan. For ner till stan sedan en sväng och träffade Kristine som ville följa med mig hem till Fränsta. Vi kollade på film och tog det lugnt eftersom vi båda va lite hängig.

Söndag;
Har absolut inget lukt eller smaksinne idag. Jobbigt, ont i näsan och snorigt. Hosta börjar jag få nu också.. MEN jag ska på skolan i morgon FÖR jag har köpt en hockeybiljett och jag SKA till Emelie efter skolan.. Även om jag har feber och mår dåligt. Isf får jag ta den smällen. !
Ska väl snart äta tror jag, eller jag vet inte. Men jag ska iaf göra någonting annat än att sitta och skriva här.

Vi hörs / Sofia



Lördag 13/9-08

HALLÅÅÅÅDÄR

Har inte haft tif att skriva på länge, har knappt varit hemma någonting.
Men lite kort om denna vecka...

Måndag:
Klev upp tidigt. Åkte buss och kom försent till skolan. Fick även skavsår och resten av dagen var allmänt kaos för min del.

Tisdag:
Klev upp tidigt, åkte buss och kom i tid till skolan. Masserade på skolan och det va skönt. Hade idrott och som tur var så gjorde vi inte nå jobbigt, hade sån skavsår så skulle aldrig ha kunnat sprungit. Åkte hem, bakade matbröd och sedan paj. Mums!

Onsdag:
Klev upp tidigt, åkte buss och kom för tidigt till skolan. Trodde vi började kl 08.30 men vi hade fått nytt schema så vi började 10.10. Fick sluta tidigare än väntat så jag Christina, Angelica och Sofia for in till stan och gick omkring. Fikade på nå café. Kicki och Sofia for hem så jag och Angelica hittade på någonting roligt att göra, vilket det inte fanns någonting så vi bara gick omkring och väntade på Linn. När hon kom så gick vi på Ica Esplanaden och handlade pizza och där såg vi Telia reklams snubben. Lite komiskt. Vi tog bussen till Granloholm och jag och Linn sov ensam i mosters lägenhet : ) riktigt mysigt.

Torsdag:
Orkade inte åka på skolan idag för en lektion så jag följde med Linn hem till Timrå, så fick jag sitta där i 4 timmar och jobba matte. Hehe. Långtråkigt. När Linn och Lena kom hem så åt vi pannkakor och Linn och jag gick till Sörberge och hälsade på Emelie. Riktigt fin lägenhet hade hon.

Fredag:
Segaste morgonen den här veckan. Varken Linn eller jag orkade kliva upp. Men tillslut så. Åkte till Västermalm och hade lektioner då. Efter det så drog Jag Minya, Julia och DeeDee på Subway och köpte macka =) MUMS.. Mötte upp Kicki och gick till tåget och åt. Kicki följde med mig hem och vi kollade lite på One Tree hill och snackade med mamma. Vid 18.00 tiden så åkte vi tillbaka till Sundsvall och mötte upp Linn. Vi gick på Hemmakväll och köpte godis och hyrde film. Åkte hem till Kicki sedan och kollade på film, med Moe och Mattias. Riktigt skoj.. Sedan tog jag och Linn moppen och drog till TImrå igen.

Lördag:
Vaknade av att jag inte kunde andas typ. Skit jobbigt. Sedan for jag och Linn in till Stan och mötte upp Lise och Johanna. Vi gick och kollade på allt möjligt. Fikade också på ett café. Sedan följde Linn med mig till tåget och hon for och åt. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.

Inte så värst rolig helg men det funkade ju : )

Vi hörs / Sofia

Söndag 7/9-08

Jag är busig. hihi.. Det va jag igår med. Och nu. Fattar inte. Hehe

Har varit med mina kusiner i helgen. och igår va jag med Johanna Lise och Rebecka också. Och det va väl Skoj : )
Men då blev nog alla trött också tror jag xD

Idag åkte jag och Linn in till stan i typ en halv timme, jag skulle ta tåget hem , ganska onödigt.. så vi vandrade och vandrade ;P hehe.
Men jag kom ju hem som tur är. Men nu har jag tråkigt istället. Haha, så jag håller på att smsa med en massa olika personer : )

Ska väl kanske sova snart också..

Vi hörs nåt mer / Sofia

Torsdag 4/9-08

Hallå!!

Igår...
...började vi klockan 08.40 ungefär tror jag. Och slutade inte förän klockan 16.30.
Men det va en skojjig dag med massage. Riktigt härligt.
Först masserade jag Madeleine, och sedan masserade hon mig, synd att jag är kittlig på ryggen och benen bara annars äre lugnt (Y)
Haha, när vi slutade gick jag upp på västhagen där moster Ann-Margret väntade. Åkte hem till henne och åt kyckling och ris. : ) Senare kom Erika och Robin, Robin hjälpte Ann-Margret med datorn.  När dom åkte hem så klev jag in i duschen. Och sedan vid 22.00 ungefär släcktes lampan för mig och

Idag...
...Vaknade ungefär 08.00, klädde på mig och gick och plattade håret och sminkade mig, åt frukost med Ann-Margret, och sedan skjutsade hon mig till skolan , började 10.10 och slutade 11.20, hade en lektion, Matte. Sedan tog jag Angelica och Elisa bussen in till stan och vandrade omkring. Angelica hade tänkt att köpa målvaktshandskar men hon gjorde inte det och istället gick vi på H&M och köpte lite små grejjer till mitt kusinbarn Agnes som fyller 4 år den 16 september. Så kom jag på att jag kanske skulle kolla på klockan och såg då att det va 20 minuter till bussen gick, så vi började gå ner på Navet, sa hejdå till Elisa och Angelica och knatade till bussen.

Nu...
...Sitter jag här och har nyss kollat på One Tree Hill som är efterlängtat som in i BOMBEN!! och funderar på att kanske duscha : )

Imorn...
...efter skolan åker jag till Linn och Sanna : ) så ni når med på 076 846 03 33 eller 073 088 21 61.


Vi hörs / Sofia


Tisdag 2/9-08

Halloj!!
Började dagen med Engelska diagnos. Hemskt.!! Sedan hade vi hantverksteknik Kuuul. Imorn börjar vi med Massagen. Kul Kul : )
Stannar över hos min moster imorn så kommer inte hem förän på torsdag..
Har inte så mkt mer att berätta hehe : )



Vi hörs / Sofia


Måndag 1/9-08

Redan september!!
Hur fort går inte dagarna nu för tiden? jätte fort.. Den frågan svarar jag på alldeles själv.
Började klockan 10.10 idag med datakunskap.
Sedan Svenska, och matte avslutades dagen med kl 14.55.
Gick en sväng på stora stan med Minya och DeeDee, den sistnämnda skulle shoppa skor. Sedan blev det macka på Subway =) MUUMS!
Vidare till tåget, och hela vägen hem. Oooh gissa vad? Jag har nytt nummer så hoja till om ni är intresserade : ) Haha.

Nu ska jag väl göra lite läxa tror jag, sen blir det nog fort till sängs kanske, jag vet inte. Hehe. 18.47, Hm..
tråkigt med måndagar.
Aja,

Vi hörs / Sofia

RSS 2.0