För jag är en glad tjej

för jag ska få träffa Oskar imorn :D:D
har packat färdigt typ nu och jag vet inte ens om jag har med allt men skit samma.

Kollade på Grey's Anatmoy förut, och det är så SJUKT BRA!! Fan vad jag grät. buhuuu.. Me like
Såg även idol, och Erik är fasen hur bra som helst. Jaaaa!


Idag på skolan har vi typ bara suttit och målat läsnaglar, SKIT ROLIGT. Gjorde även mönster och lite tjusigt sådär som man kan få hos en sån där manikyrist.. As pillrigt men skit roligt :D Mer i morn , mer i morn :D

Bilder kanske kommer sen
Hejdå =)

Grattis Minya :D

Kom hem typ halv 8, var ju bjuden på tårta hos Minya som fyller 17 år idag =)
Först gick jag och köpte en subway macka för att sedan möta resten av "gänget" haha på Blå kiosken. (Kina mat = bläääää) Tog bussen upp till Minya och käkade maaat och fick mumsig efterrätt, Cheesecake, trevligt sällaskap också så tiden rann iväg fort. Sedan skynda Kamilla, jag och Sandra till bussen på navet och på bussen soooooooov jag. Hur skönt som helst.

Nu sitter jag och pratar med min lilla pluttis =) och kollar lite på House. Ska nog snart gå och sova, hihihihiii.

Idag hade jag matte prov, och seriöst så tror jag att jag hänger mig själv, IAF OM JAG INTE FÅR G som var på 10 poäng;s
Gick sedan till Bosse på industri och fick göra trafikantprovet ja missa förra veckan =)


Nu ska ja försöka få lite kontakt med snuttis som kikar på One Tree Hill :D

Hejdå =)

<3<3

OSKAR NORDLUND DU ÄR BÄST

Ojojoj!

Jaa någonting väldigt underligt hände när jag vaknade förut.
JAG BÖRJADE BLÖDA NÄSBLOD, Aldrig någonsin gjort så jag blev livrädd. Hahaha.
Kutade ut på toan och ropade på mamma så hela spegeln blev blodig + golv och handfat, OCKSÅ såklart blev jag blodig själv också. Läskigt som satan.

Ja iaf så blev det ingen skola igen. Är så hes så att min röst skulle inte klara av en dag i skolan, eftersom att jag är så duktig på att prata ibland.

hejdå =)

huvudvärk och rinnande näsa

härlig söndag, Hahaaaha
jag vill köpa en ny telefon, och jag vill göra det nu. Men allt ska ju vara så jävla krångligt jämt. Hängläpp tack.






27 september

igår kväll så va jag med Gina och Martin. Alltid lika trevligt. Jag och Gina köpte lite glass och en varsin pucko hhihiii. Sedan vid 23 tiden kom mamma och hämtade mig. Hade så sjukt ont i huvudet och ville bara sova. Så fort jag kom hem så gjorde jag kväll la mig i sängen och spelade lite snake på 3310 an som jag har letat fram xD

Imorse kom Molle in och väckte mig, Han brukar aldrig ALDRIG väcka mig. Men idag gjorde han det -.- Så jag är trött. ligger och latar mig i soffan. men gör jag någonsin någonting annat ? haha. Man kanske ska börja röra på sig lite grann. hoho. Men nu när jag har varit sjuk så gör det inget. Men eftersom att jag mest bara har hosta nu så kanske man bör iaf tänka tanken på att röra sig lite. =D

Men nu vet ja inte om jag ska duscha eller sova, haha. ska fundera ett tag till

Hejdå

I'm still in love with who I wish you were.

som det ser ut nu iaf så ska jag nog umgås lite med Gina på kvällskvisten. Men man får ju se, det finns ju mkt som ändras här i världen.

Får se, förmodligen blir det att åka till Vännäs nästa helg. Men samma sak där, det finns mkt som ändras i världen.

hmmm 26 september

jag har varit hemma så länge nu så nu har jag inte ens en aning om vad det är för datum ;o

Igår satt jag hemma i soffan och kollade med ena ögat på tvn och andra på datorn. Nörd ? Svar Ja! Vafan ska man göra egentligen ? hihiihhhi

När jag senare pratade med mitt lilla troll så tappade jag rösten helt. ;o Det enda jag fick fram va typ viskningar. Ett under att han ens hörde vad jag sa. SÖTNOS!

nu tänker jag gå ett varv med min lilla gosevovve och sedan kanske göra någonting annat.


TJOHEJ

I don't want to feel the way that I do

Jaha, då va klockan 1 typ fem över och jag är REDAN ENSAM HEMMA. hur kul är det då. Känns som en riktigt rolig fredag i min ensamhet. Hundvakt. (N)

Jag är sjuk, faktiskt smått irriterad (vet inte varför), hungrig och ENSAM! Kan det bli värre. Bläääääääääää

tääpt i näsaaaan

ja jag fattar inte hur täpt man kan vara, tacka vet jag nässpray. Men nu rinner det som nå jävla as istället. Guuuuuuud va jobbigt det är.

Åkte iaf med pappsen till timrå där thomas hämtade upp mig också for vi till Linn. snackade en massa skit och for sedan vidare till Eon. Nog den tråkigaste och längsta matchen jag varit på och som jag känner nu tror jag fan inte att jag ska gå på nå mer hockey på ett bra tag.  Jävla publikvärdar som tror dom är bäst i hela världen och nån sur jävla gubbe som hatar folk bara fatt det råka finnas en liten plats åt lilla mig där bredvid. DRA ÅT SKOGEN MED SURA MÄNNISKOR SOM TROR DOM ÄGER ALLT!! Blir så jävla förbannad.

Nu tror iaf jag att jag ska luta huvudet bakåt och sedan sova som en stock i väntan på en ny dag med nya upplevelser, HAHA! aa jag säger ingenting om det där men HAHAHAHAA!!

Sovsågott

hejhejhej

blev inget inlägg igår, min dag bestog mest utav att må dåligt.
klev upp 8 och åkte på skolan. Började kvart över 10, hade lektion med Jane i ca 2 timmar innan jag trodde jag skulle dööööö , så jag tog mitt pick och pack och drog hem. På bussen tyckte jag synd om alla i min närhet när min näsa blev täppt och det börja rinna.. Tur jag va smart nog att ta med mig lite näsdukar som jag pula in i näsan. kom hem, gick raka vägen in på mitt rum och SOV, I ca 3 timmar + nåra minuter till. Vaknade och snöt mig kanske 30 gånger på en halv timme. (Y) sedan kom mamma hem och jag tog nässpray. Fick även MALTESERS :D:D gottigott. Sedan fick jag honungsvatten och vitlökssmörs mackor. Och IDAG ÄR MIN HALS HUR BRA SOM HELST :D:D, eller om man jämnför med hur den va igår kväll så är den hur bra som helst, den är ju inte riktigt bra men inte långt ifrån. hihhii.
Nu är jag hes, snorig och hostar, precis som en vanlig förkyldning brukar se ut.

Nu ska jag se vad jag kan hitta på för nå skoj..

hejdå

aaaaaah

min röst håller inte, den är helt störd. Faaan va förkyld jag är, I HALSEN!!
Blev så att jag stannade hemma idag med en timmes sömn på 4 timmar när väckarklockan egentligen skulle ha ringt. Sounds Gooood. Eller inte.
Men Angelica påminnde just mig om att vi hade sovmorgon i morgon och det låter väldigt bra i mina öron =)

Har friluftsdag på fredag, för min del blir det Bpdy pump och power yoga. Så jag räknar med en helg med träningsvärk. (Y)

När jag hade varit vaken ca en timma så kom erika och robin, nykommen hemifrån Egypten, hem hit till oss. trevligt och jag behövde så klart inte vara ensam hemma hela kvällen med jobbande föräldrar.

Och min söta lilla vovsing hade ont i magen igår och ville helst av allt vara inne på mitt rum , där han sällan brukar vara. Och varje gång magen lät på honom så stack han nosen i armhålan på mig. SÖTNOS :D


already gone

har världens ondaste hals, undviker helst att prata över huvudtaget.
hur trött som helst i morse, och mördar blicken matti fick imorse kunde nog säga allt om min natt.
Kort och mer som AJ i halsen. Uscha.
Får se hur det känns i morgon, men måste förmodligen åka och göra provet i morgon bitti iaf och sedan åka hem kanske. Trafikant prov. inte rört boken ännu, men kanske ska fundera på att göra det nu.

hade ju prov i dag också, gick bra, tror jag. Fick sluta efter och fick nå uppgifter tills nästa måndag i försäljning och service istället.
kom hem ochsomnade som en stock effter maten.

nu har jag precis ätit lite glass och det va otroligt skönt.


pusshej leverpastej


OskarNordlund -

plugg plugg plugg

sitter nu och pluggar projekt och företagande -.- SUUURT!

Är lika ensam nu, som innan torsdagen, då Oskar kom hem. Men vem ska egentligen klaga, jag gör det hela tiden. Men till vilken anledning? Inget blir bättre, Iaf inte för mig!

Va på bio med Martin o Gina i fredags och såg Flickan som lekte med elden, sjukt bra film, enligt mig. Åkte hem till Oskar och självklart hade jag fått ont i halsen under kvällen.

I lördags vaknade jag md världens halsonta, klaga igen (hihihi), Åkte sedan till Ånge och kollade på hockey som oskar ville se. fick åka med Pipen och Robin hem. Åkte senare hem till mig igen och såg If only, eller jag såg. Jätte sorglig film buhu...

Åkte till Östersund idag och firade mitt lilla kusin barn som fyllde 5 år i onsdags =) När jag kom hem igen va gubben borta, men hela kvällen lättades upp med att han hade gjort fint på mitt rum :)
Ska nu plugga lite till och sedan sova.

Godnatt!!

Hallå där köp blåbär

har nyss ätit middag efter en lång skön sömn, slutade tidigare idag pga av att lärarna hade Friluftsdag. Första timmarna fick vi lite tid på oss att berätta vad vi tycker är dåligt med våra lektioner och lärare, eftersom nästan ingen trivs så måste ju någonting göras åt saken, så Jane och Camilla skulle föra våra åsikter vidare.
Sedan blev det lunch och lite håruppsättningar, Loops, heter det tro jag visst. Förra gången va det Overlaps.
Tog iaf 2 tåget hem, kom hem och somnade typ på en gång. Jaaa, jag är helt slut, kan ju inte gå lägga mig i tid någon jädra gång.

Jag som hade tänkt göra lite nytta idag, och eftersom jag slutade tidigt var jag ännu mer glad för att jag visst(trodde) att jag skulle hinna med allt också. Typsikt.

Kanska borde börja med lite städning och dammsugning och sedan plugga.

Hade tänkt äta chokladpudding och se Idol, hann inte göra någon chokladpudding även fast jag inte gjorde någonting Igår. Typiskt.

IMORGON KOMMER ÄLSKLINGSOSKAR HEEEEEEEEEEEEEEM !!! :D:D:D

we don't mess around

Idag vare skolfoto på skolan, och JA, jag såg nog inte så himla normal ut! Iaf inte på enskilda och gruppfotot fick vi inte se ens -.-

Följde med Minya hem en sväng sedan, till lägenheten, och de va litet med tjusigt =) Åt lite nyponsoppa och glass och drack kaffe. Gick senare ner till tåget och for till Fränsta.
Mamma hade klippt Molle när jag kom hem, och skulle fortsätta med de, så jag fick laga mat. Maaaakaroner och köttbullar såklart.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra innan idol, funderar på att ta en promenad. Eller så pluggar jag lite. Vet inte riktigt, har svårt att bestämma mig, hihiahaa.

Men hej då =)

Jag saknar dig.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

okänsliga

människor = minus!
Det värsta jag vet är när folk är sådär okänslig och kall och kan inte säga snälla saker alls, blä flera gånger om. Jag vet själv att jag kan vara allt annat än trevlig, men folk som förtjänar att vara trevlig mot förtjänar det verkligen. 

själv sitter jag och lyssnar på gammal musik sedan jag var liten. =)

imorgon är det kortknäppning på skolan och jag känner verkligen inte för det. kommer va så jävla tröött..


på torsdag kommer älsklingen hem och på fredag ska vi umgås med Gina och Martina som gamla dagar =) hoppas på en mycket trevlig kväll.

"Love me, love me, say that you love me
Fool me, fool me, go on and fool me,
Love me, Love me, pretend that you love me
Leave me, leave me, just say that you need me"



jaaa

jag fick träffa min älskling idag, i typ 30 minuter, men ändå. =)
Eva o Bertil skulle till Sundsvall och lämna nå saker till honom och då fick såklart jag följa med =) Snälla svärföräldrar jag har :)
Och på torsdag kommer oskar hem och ska va hemma hela helgen =) Jaaaaaa!!! :D:D:D

ahaaa

ikväll äre one tree hill och ge mig ge mig ge mig!!!

end is near

jaha, idag känner jag för att inte göra någonting. En typisk söndag, tror jag ska krypa ner under täcket med en bra bok faktiskt. Men det känns som att jag inte har tid med det. hehe. aja jag får se hur jag gör.

Åkte en sväng med Thomas igår, han har ju som sagt fått körkort nu. kom hem innan 10 och prata med ginis. Senare ringde oskar och sen somnade jag på en gång.
det blev inte att ja va med emma igår. Endel vill inte vara med sina kompisar helt enkelt ;p.


Idag åker syrran och hennes kille till Arlanda och ska sen åka till Egypten, jag vill också åka utomlands -.-!

Men nu tänker jag gör nått, hejdå!

Life is a flower

jag är inte bättre än så.

boring

har inte gjort någonting idag, klev upp vid 12 nångång.  Fikade sedan kolla jag mamma och pappa på Män som hatar kvinnor, bra film. Men ska jag va ärlig, trodde ja den skulle va bättre. Ska väl snart äta tror jag. sedan ska jag till Emma och umgås lite. Får se om jag ska vara så slös aktig att gå och köpa lite godis hihihi.

Jag kollar på fotboll ;o Hm vet inte vilka som spelar, men nu vare iaf nån som gjorde mål. Stor koll jag har , hihihi...!!

Ååååh vad less jag blev imorse runt hm, vad kan klockan ha varit när min käre Oskar ringer,jo, 08.47!! Kom inte ihåg vad han sa iaf. OCH efter det drömde jag värsta hemska drömmen. Tack älskling!

nu blev det mål igen. För det andra laget ;D Hahaa.!


Tjosanhej

idaaaag

har jag varit till sundsvall med mor. Va ingen skola tydligen så ;s
aa jag åh mamma for till sundsvall/birsta, jag köpte en 2 tröjor/koftor, ett par skor, en mössa också en tröja åt oskar =) Sedan for vi till syrran, och käka.
Kom hem vid 20 nån gång och hyrde Män som hatar kvinnor och nu är det Idol, Endel är så jävla DÅLIG så man garvar ihjäl sig xD

jag saknar min lilla man som är nånstans neröver i sverige och spelar hockey :( KOM HEM TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!

torsdag

var sjukt trött idag igen, förstår inte hur jag inte bara kan ta och pallra mig i säng i tid nån gång. Det är bara så att jag pratar med min lilla älskling innan vi sover och då kan de bli ett tag.

Idag noppade och färgade iaf Sara min ögonbryn på skolan, och det behövdes kan jag säga. Fick även lite massage på det, och de va så skönt! Sen noppade jag Saras bryn =) Va sedan till ungdomsmottagningen, så jag fick ledigt från Arbetsmiljön och säkerheten av Camilla.

Ikväll blir det Idol, och i morgon blir de nog ingen skola för min del. Får se vad som händer i helgen, pratade med Emma på tåget och det kanske blir så man umgås med henne.


Buuuuut Seee yaaaaaaaaaaaa

my angel

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

It's killing me

är så jävla trööttt!
jag fattar inte hur trött man kan vara.

kom till skolan idag och skulle tvätta hår, josefine tvätta mitt, hur skönt som helst. Sedan vare styling på det. Mitt hår är verkligen fluffigt om man använder hårinpackning och verkligen grejar med det. :O
Hårinpackningen luktar jätte gott, MEN DEN ÄR SÅ STARK SÅ JAG MÅR ILLA!!! men den är bra iaf.

jag bara väntar på att Idol ska börja klockan 21 så jag kan få gå och lägga mig nån gång.

Pratade med oskar typ 10 minuter förut. det ända vi pratar idag :/
Jag saknar dig gubben.

seg dag

har varit allt annat än pigg idag, är sjukt trött. har varit ända sedan jag vaknade (en halvtimme innan klockan skulle ringa, alltså 04.50) ! hur less blir man inte då? Låg iaf till klockan ringde.
Träffade Emma på tåget också.

Väl på skolan vare trafikantutbildning , och vi såg på en film som handla om en kille som blivit dödad av en rattfyllerist. Hade matte B, HÅÅÅÅÅÅL, Projekt o företagande och kultur och stilhistoria.

kom iaf tillslut hem, åt och sedan kom pappa hem och kort därefter kom Anna-Maria och Jonny, som hade med sig tårta. hehe.


MEN NU, ska jag KOLLA på IDOL som har PREMIÄR idag. Ska blir så JÄKLA ROLIGT!!

hejdå

buss buss buss

jag kom på idag att jag HATAR att åka buss. Har nästan inte gjort annat än att åkt buss i helgen. Fredag , 4 timmar till Umeå och ca 1 timme till Vännäs. Söndag ca 1 timma till Umeå och 4 timmar till Sundsvall. Och självklart i morse så börja man halv 1 och va blev det då, jo 10.20 BUSSEN!!! Tur det finns tåg som går fortare iaf.

Idag när jag kom till stan så mötta Angelica upp mig, vi gick först på kicks och sedan på Åhlens för att kolla på parfym, sedan tog vi 12 bussen till skolan och började Projekt och företagande, SKIT TRÅKIGT. Sedan hade vi samma lärare i Försäljning och service. Sjukt tråkigt! Sen slutade vi och jag o Angelica väntade på DeeDee. Åkte in till Stan och följde med Martina som skulle köpa skor sen bar det av till tåget för mig och diddan.

och nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, se film eller läsa i körkortsboken ?

Hej

Hemmmmmaaa

nu är jag hemma från vännäs, sovmorgon i morgon och det klagar jag inte direkt över =)
Åkte med Bea upp i fredags, och det va väldigt trevligt.  kom fram till Oskar, och det första jag gjorde under min väntan på att mannen skulle komma hem var att STÄDA. Prata med Gina och plutten kom hem. Åt pizza och träffade hans kompisar. gick hem och såg Ica Age 3, SKIT ROLIG!! :D

Igår (lördag) va jag hemma själv från 9 till 20. tummen ner tack. Gubben skulle på hockey match så jag stanna hemma och sov. Vaknade kring 12, fikade och slog sedan på Jump In, somnade kring 14 tiden och vaknade halv 6. klev upp och gjorde nått för att fördriva tiden. Gick sedan ner till Bea och Malte dit oskar senare kom. Gick hem och gjorde mat och sedan såg jag Djungel George medan Oskar sov.

Idag så vaknade jag vid 10 och väckte oskar. Han for på match och jag gick ner på Ica och sedan mötte ja upp Bea för att sedan ta bussen till Umeå och sedan vidare mot Sundsvall klockan 4. När jag kom fram fick jag pizza av mor o far och gick sedan till Erika en stund innan vi for hem till Fränsta.

nu ska jag förmodligen sova snart, har egentligen ingen brådska eftersom jag inte behöver kliva upp förän klockan 9 =)

hejsvejs

<3

Gina du är min bästa vän någonsin.
glöm inte det!!

Jaaaaaaaaaaa!

I morgon får jag äntligen träffa min älskling igen. : )
Åker upp till Vännäs med Bea imorgon klockan 12. Dryg att åka ensam så då åker jag och Bea samtidigt.

Igår gick inte jag på skolan, va hemma och sjuk. Mådde inge vidare på morgonen heller. Senare under dagen skrev Linn och fråga om jag ville följa med på SCA cupen, så då for jag till Timrå och sov där med kusinerna. och självklart, fastän mamma sa tydligt, "Glöm inte tandborsten" VAD GÖR JAG? jo glömmer den där jäkla borsten, så jag får springa över till syrran och hämta en. Typiskt mig.

Idag har jag varit trött, har varit på skolan och inhandlat nya skor =) inget speciellt med dem, men skoj ändå ! hihi.. Träffade Gina en sväng också =)

Nu ska jag kanske börja packa lite grejer tills i morgon.

HEJDÅ

ärlighet varar längst

och nu tänker jag vara ärlig, nu den senaste tiden är det inte jag som kommit med tanken "OHHH, jag kanske ska skriva lite blogg" utan det är min lilla älskling som tjatar och tjatar på mig =) Annars hade jag nog inte skrivit någonting över huvud taget. hehehhiiihhii, en liten bekännelse är aldrig fel.

Gick till emmabemma igår en sväng, pumis blir så glad när jag kommer så hon nästan trampar ner mig ;) emma höll på att prova en massa kläder så hon mannekänga (?) lite för mig och Janne. Kollade på nått konstigt program från MTV på datorn, nått om nå mobbare som skulle få igen eller nått.


vilket fall som helst så va jag HUR TRÖTT SOM HELST seriöst, när jag vaknade imorse. Morgon humöret hade inte riktigt lagt sig när jag kom till tåget, men de la sig ganska snart DeeDee visa sin glädje + att vi satt med Julia, då gåre inte att sura helt enkelt.

Trafikant utbildningen hittade vi inte till heller. så vi såg nog ut som nå snurriga höns. Matte B verkar funka men inte de andra, kultur och stilhistoria, NEJ TACK
på trafikant grejen va deedee så trött, så hon lutade huvudet mot händerna och somna, va tvungen att väcka henne innan hon slog huvudet i bordet. Hade varit lite misstänksamt ;D

åkte iaf ut till Birsta och fick IGEN MIN KÄRA DATOR!!!!!!!! DEN FUNKAR IGEN !!!!!!!!! YIPPIIIIEEEEEEEE
hihi =) är glad nu. fick skjuts av syrran till tåget , lilla Linda va med också : )

ne nu svider ögonen av trötthet så man kanske borde SOVA =)
PUSS HEJ

OSKAR NORDLUND , ju!

RSS 2.0