Hallå!!

Gud vad jag glömmer bort mig. Har inte skrivit på hela november typ!

Kan berätta för er att det faktiskt inte hänt någonting roligt alls denna månad. Endast att vi börjat med lite nya grejjer på Hantverkskunskapen och det är KANON =D bl.a
  • Brynplock och färgning
  • Manikyr.
As roligt faktiskt.
Har även fått reda på att vi ska få ha en trevlig övernattning med hela klassen i våran mysiga salong sista veckan innan jullovet. Riktigt roligt hoppas vi på att det blir.

Ja och snart åker kära mor och far utomlands. Då blir det nog ännu mera stan än vad det reda är för min del. Men det lär nog funka om man får trevligt sällskap =)
Ska försöka få till en liten lusskattssmet/deg medan mor och far är bortrest. Även pepparkakor ska det bli och tårtor tills pappas födelsedag.

Får inte glömma säga Grattis till Oskar som fyller 16 år den 1 december.
Lika bra jag skriver det nu, lär ju inte skriva nå mer här på ett tag känns det som . Men ska försöka så gott det går.

Har även haft matte prov i torsdags. ;s Jaaa, vad kan man säga om det. Det gick ju som det gick med det också hehe.

Näeee nu tror jag nog att det blir en liten sväng och sova så man orkar städa i morgon bitti (
även fast jag sovit tre timmar sedan ja kom hem) !! Måste städa rummet lite haha ;d

HÖRS / Sofia

Lördag 1/11-08

Nu var det riktigt riktigt länge sedan jag skrev, hade helt glömt bort det.
Men då kom Rebecka och påminnde mig om att skriva =D

Nu har det varit en vecka lov och jag har inte gjort så mkt alls. Jag har varit med Linn nästan hela lovet, eller jaa så gott som iaf...

Fredagen den 24 va vi på sbn festen i sundsvall men Rebecka och Johanna. Det va inte så pjåkigt även om det finns lite knasiga människor xD
Lördagen den 25 vaknade vi riktigt sent jag och Linn så vi fick ha lite bråttom till matchen timrå spelade mot djurgården. Timrå vann i förlängning. Åkte hem till Lägenheten och kollade på tv och åt godis. Sedan åkte Lena in till stan så jag Linn och Sanna hade ett litet träningspass med armhävningar, sit ups och allt man nu kan komma på, så slutade vi det med att dansa.
Söndagen den 26 hände inte heller så mkt, jag åkte hem med halv 5 tåget med Linkan och Emelie, gjorde ingenting mer sedan.
Måndagen den 27 kollade jag på lite Grey's Anatomy och så åkte vi till farmor och farfar. Linn kom sedan på kvällen med bussen =D
Tisdagen den 28 kollade vi på tv hela dagen och bara tog det lugnt, följde med mamma på ica och handlade. Sedan va det hockey igen, Timrå - skellefteå. Sedan hände inte så mkt mer.
Onsdagen den 29 åkte Linn och jag med 3 tåget till sundsvall, gick omkring där. Jag handlade ett linne och Linn en tröja. Åkte hem till Timra kring 5 tiden, gick och hälsade på hemma hos Erika och Robin, där blev vi bjuden på middag. Så gick vi till Lena. Kom på att vi kanske skulle ut och springa en sväng, så jag och Linn tog på oss jogging skorna och gick ut i snöovädret.
Torsdagen den 30 sov över klockan, hade tänkt gå ut och springa en sväng denna morgon. Men jag hörde inte väckarklockan ;s  iaf så vaknade vi och duschade och grejade, lagade lite mat och så innan vi tänkte åka på hockey, derby mellan timrå - modo och självklart va ju biljetterna slutsålda, så Joel tog med mig och Linn till O'learys, så vi satt där och kollade ist.
Fredagen 31 så åkte vi in till sundsvall och tog en fika innan jag skulle hem. Kikade på en massa roliga människor gjorde vi också. xD Sedan gick jag till tåget och Linn till bussen. väl hemma så åt jag, kollade på lite film och sedan va det Idol. Kollade på det och sedan kollade jag på lite One Tree Hill och sedan Grey's Anatomy och Desperate housewives.
Lördagen den 1 alltså idag, så har jag inte gjort någonting alls kan man säga. Kollat på hockey och film.

Vi hörs / Sofia

RSS 2.0