baka

Nu har jag och erik precis kommit in från en promenad och nu ska vi baka chokladbollar xD haha

suuundsvall

ja dit va vi idag som sagt, fick köra både dit och hem =) skoj!
mamma kom in och väckte mig vid 10. sedan for vi kanske vid 12, åkte hem till erika och hämta henne och sedan till Birsta City, hittade ett par RÖDA skor och ett par jeans tights med fickor och en tshirt. bara för att det skulle va nått. Fick nå DUST IT vax grejsimojs också som tydligen ska vara jätte bra.
Va in på IKEA såklart och där åt vi lite middag, mamma köpte nå toalett grejer, handdukar och mattor i GRÖNT. Fränt! sedan åkte vi in på MAXI ICA också och handlade lite mat. en trevlig dag faktiskt =)

tänkte lägga upp bild på de jag köpt idag bara för omväxlighetens skull. enjoy (y) HAHA


skorna =)


T-shirten =)


Och brallerna =)

Kraam =)

ojoj

nu blev det ett litet hopp igen på att skriva. glömde helt enkelt bort det igår kväll när jag somnade på en sekund.

Ja igår hände inte så mkt. kom knappt ihåg vad jag gjorde. köpte glass med glass bilen, pucko glassen är hur god som helst den måste ni testa. MUMS!!! åkte sedan en sväng till oskar och hälsade på =) såg på Step Up 2.  Sedan innna jag somna så prata ja lite med henke i telefonen och såg typ 10 minuter av kalle blomkvist innan jag somnade. Hade tänkt att se den idag/kväll men de blev så sent.

Idag vaknade jag av att mamma ropade ERIK ERIK. då hade AnnaMaria kommit och dom ropade hit erik på saft. så då klev jag upp och gjorde lite sällskap med dem.  Sedan CYKLADE jag och Erik runt i Fränsta för att hitta ett yatzy spel, Men finns det nå JÄKLA yatzy spel att köpa på hela byn. NEJ DE GÖRE INTE. Så henrik och jag for till Viskan till våran husvagn för att hämta vårat gamla som va Crazy Yatzy som gick ut på att man skulle jodla och sätta hakan på mot golvet och bla bla bla allt va det nu va. Struntade i det och for hem till henke för att leta tärningar och for sedan på Fränsta Lek & Parfym för att köpa extra yatzy block. Sedan har inte mkt annat hänt idag. mest spelat yatzy med erik och henrik.
I morgon bär det av till sundsvall och erika med mor. undra om jag orkar kliva upp. får väl så lov.
Ska iaf försöka orka skriva nån rad när jag kommer hem, för nu tänker jag sova lite =) GODNATT


kraaaaaaaaam

GodDag

har precis kommit hem från erikshjälpen och ica. fyndade en bok, Danielle Steels Kyssen. Har läst ett antal böcker av henne och alla har varit kanon bra. : ) va på ica för att posta ett brev till Ånge Kommun så att jag får min pengar någon gång  =) Men nu ska jag hitta på någonting

Kraaam

idaaaag

har det hänt en hel del. mormor kom förbi en sväng när pappa körde radio styrda bilen som låter som jag vet inte va. åt sedan vi pizza. åkte ut en sväng till leringen för att erika ville visa robin grannens stuga. hur fint som helst. åkte sedan till farmor och farfar och fick lite fika. när vi kom hem så gjorde mamma nån god , ja vad kallar man det, efterrätt (?) fast ganska långt efter, de va banan och choklad värmt i ugnen. Hur gott som helst. (det kanske inte låter så gott, men det äre.) sedan for erika och robin hem igen och det blev tråkigt på nytt. nu äre bara till att hitta på någonting att göra resten av sommaren. förslag?
ska iaf se på Nina Frisk nu och se om den är bra =) hoppas på de då. sedan blir det sooooooooooova!!




blir så irriterad när man får höra av andra folk hur man ska göra och inte göra, när man vet egentligen mer än dom själv...

voff

molle står och skäller på mig, han vill busa. =) söthund.
har ätit frukost nu och har varit ut en sväng.
får se hur dagen blir idag, förmodligen händelselös, men får se.

Det blev iaf inte nån high school musical 3 inatt kanske man säger, utan A lot like love. hade sett den förut med den va bra ändå =)
Men nu ska jag och molle gå ut till de andra.

kraam

hur trött som helst

ja jag kan ju inte påstå att jag är pigg iaf. somnade halv 6 imorse och vaknade typ 13.00. klev inte ur sängen förän vid 14 tiden och då för att mamma skrev att hon behövde hjälp med andra datorn. Åt frukost vid 15.00 och gick sedan och spelade tv spel med henke. gick hem och åt middag och mamma bjöd på kycklingsallad, gottgott! övningskörde till Minya för att låna nå filmer =) börjar gå riktigt bra att köra nu. lånade 5 eller 6 filmer åkte hem och sedan kom syrran och Robin, så nu har Robin hjälpt till med datorn lite så den funkar riktigt bra.
Men nu ska ja sätta på en film, och det blir nog High School Musical 3 eftersom den sitter i : )

köpte ju remmar igår, och nu när jag skulle ta en bit, satte ja den i halsen och drog upp i näsan!! Inte skönt.....



trevlig kväll

det blev middag uppe på bykrogen igår, buffé. ganska så gott faktiskt. Sedan gick jag hem och då kom henke och drog ut och åkte seriöst hela kvällen runt om i Fränsta , träffade gina och martin medan henke skjutsade nussi. Det blev en massa åkningar mellan ånge fränsta ljunga m.m.
Träffade EmmaBemma, och de va väldigt länge sedan =)

Jesper fick gå och köpa remmar till mig och Gina och det va tur de ;) haha!

men nu ska jag minsann hitta på någonting, tillexempel äta frukost =)


Betyg!

Har nu fått sett vad jag fick för betyg i ämnen vi är klara med, 6 betyg är satt varav 4 VG. tyvärr hade inte matte A betyget satts ännu. Men det kommer kanske =)

Kurser:
Svenska A - VG
Engelska A - G
Datorkunskap - G
Hantverksteknik A - VG
Hantverksorigentering - VG
Bild o form - VG


trött och sliten

är jätte trött nu, det tar på krafterna när man jobbar med gamlingar. eller, snarare att kliva upp. Kom precis på en tant som ropa "Hurru Bruttan!" så jävla frän.

Blev iaf ingen fränstafestival för mig ikväll. Kollade på film istället. Twilight och Step Up  har börjar kolla på ovanligt mycket film på sistone. Längtar hur mkt som helst till premiären av New Moon som förhoppningvis kommer till hösten nån gång, och appropå de så måste jag kanske fortsätta på tredje boken som jag glömmer bort hela tiden. Men ska ta och börja nu igen =)

Minya ringde och ville att jag skulle skjutsa hem henne till Gissjö, men nej tack inte i detta mörker. Man vet ju aldrig om man stöter på en björn som det verkar krylla av här. Ja jag säger då de.

Förra veckan när jag o Henke skulle fiska såg vi en Älg!!


Kraaaaaaaaam

ovanligt främmande.

ja det kan man verkligen säga att vi fick underligt besök idag av pappas morbror. Vad jag vet har han aldrig varit här så länge jag har levt.  han hade lovat pappa blåbär och vi bjöd  på mat, tacos!

sista dagen på jobbet idag och de va skönt, förutom att jag fick gå hem! som tur var regnade det inte.
har varit kasst väder idag, regn regn regn! Vart är sommaren?




blir nog inge fränsta festival för mig i kväll heller. men får se.
hejhej
Kraaaaaaam

herregud

ja det va verkligen hundra år sedan som jag skrev här. mer än en månad sedan tror jag.  Men har inte så mkt att skriva om men ska iaf försöka.
en kort sammanfattning om vad jag ha gjort de senaste veckorna.

Började jobba för tre veckor sedan, Furubacken i Fränsta. Trevligt med någonting att göra på dagarna.  Va på Kubbtävlig i Torpshammar på IP. Va i samma lag som Gina och henner svärmor. Vi va verkligen sämst. Umgicks lite med Gina på kvällkvisten då också.
Har sedan haft främmande av Fam.Strand nästan hela veckorna och de har varit trevligt.
Nu i veckan är det ju årliga Fränsta Festivalen, så igår åkte ja lite med henke och kika på byn.
Idag fyllde kusin vitamin år så va dit och grattade, träffade Agnes och Albin , sötungar. Får se om de blir nå Fränstafestival med dem i morgon. 
Jobbar sista dagen i morrn, de ska bli skönt med lite sommarlov igen. är så himla trött på dagarna nu så jag vet inte vad. Orkar inte mkt heller.
Va på bio i söndags, Harry Potter och halvblodsprinsen, ganska bra. Satt mest och vänta på att det skulle hända någonting men så tog filmen slut. jaja.
Hyrde Benjamin Buttons otroliga liv, den va riktigt bra tycker ja. Sedan hyrde jag Revolutionary Road härom dagen, och den va också bra. men inte så bra som jag hade hoppats på.

Men nu ska jag sova lite, ska försöka skriva lite i morgon om jag kommer ihår =)
Kraaaam

RSS 2.0